logo

szukaj

RODO

 

 

Na podstawie art. 13 ust. 1 i 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), Dz.U.UE.L.2016.119.1 (dalej: RODO), uprzejmie informujemy, że:

  1. administratorem pozyskiwanych danych osobowych jest BRAMEX Jacek Łopatka ,
    NIP: 836-160-60-18; REGON: 750757685; adres siedziby: ul. Kozietulskiego 74, 96-100 Skierniewice, kontakt mailowy: kontakt@bramexlopatka.pl lub telefoniczny: (46) 832 19 11.
  2. dane osobowe będą przetwarzane w celach niezbędnych do prowadzenia działalności gospodarczej  przede wszystkim realizacji zawartych umów oraz w zakresie  usług: techniczno-montażowych, inwestycyjnych, teleinformatycznych;
  3. gdy dane osobowe będą przetwarzane na podstawie wyrażonej przez Państwa zgody na przetwarzanie danych osobowych, mają Państwo prawo cofnąć zgodę w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem;
  4. administrator nie ma zamiaru przekazywania danych osobowych do państwa trzeciego lub do organizacji międzynarodowej;
  5. mają Państwo prawo do żądania od administratora dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także żądania przenoszenia danych, które realizowane będą na zasadach określonych w rozdziale III RODO;
  6. mają Państwo również prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych, który będzie mógł być zrealizowany na zasadach określonych w art. 21 RODO;
  7. w trakcie przetwarzania Państwa danych osobowych nie będą tworzone żadne profile, co oznacza, że nie będą podejmowane działania, o których mowa w art. 22 ust. 1 i 4 RODO;
  8. jeśli stwierdzą Państwo, że przetwarzanie Państwa danych osobowych narusza RODO, mają Państwo prawo wnieść skargę do organu nadzorczego, którym w Polsce jest Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych;
  9. podanie danych osobowych jest dobrowolne i niezbędne do realizacji celu, w którym są zbierane.
bft
bennica
came
faac
Nice
ditex
wisniowski
witraz
krispol
nowoferm

zainteresowany
naszą ofertą?

skontaktuj się z Nami!

BRAMEX Łopatka
ul. Kozietulskiego 74
96-100 Skierniewice
tel. +48 604 610 839
kontakt@bramexlopatka.pl

Może Pani/Pan wycofać każdą z powyższych zgód w każdym momencie poprzez wysłanie wiadomości e-mail na adres kontakt@bramexlopatka.pl. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania przed wycofaniem zgody.